Press "Enter" to skip to content

Goedkope houten vloeren kopen voor uw huis

De kosten van houten vloeren zijn afhankelijk decorvloer goedkoop laminaat van de grootte van de houten planken, het fabricageproces dat wordt gebruikt bij het produceren van de plank, de gebruikte houtsoort en de fabrikant. Voor een gewone in Amerika gekweekte houten vloerplank kun je verwachten dat je minder dan $ 4 per vierkante voet betaalt. Deze prijs zal stijgen voor exotische houtsoorten en dalen voor zachtere houtsoorten. Kleur is een andere factor die van invloed is op de kosten van houten vloeren. Lichtgekleurde houtafwerkingen zijn meestal goedkoper dan rijkere tinten. Als u een houten vloer wilt leggen, kunt u geld besparen door gebruik te maken van goedkope houten vloeren.

Uw eerste optie is om uw houten vloeren met korting te kopen bij een groothandel in vloeren. Er zijn verschillende vloerbedrijven die in de groothandel veel houten vloerproducten aanbieden. Het voordeel van kopen bij een groothandel is dat u uw houten vloeren voor een geweldige prijs krijgt, vaak 50 procent minder dan in de detailhandel. Meestal moet u echter ook een minimumbestelling plaatsen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u in vooraf bepaalde kavels moet kopen. Dit kan een probleem zijn als u slechts een klein gebied wilt bestrijken, of als u iets meer dan één perceel nodig heeft. Als gevolg hiervan moet u mogelijk een extra partij planken kopen, ook al heeft u misschien maar tien tot twintig vierkante voet extra nodig.

Een andere geweldige optie voor het vinden van goedkope houten vloeren is om te kijken naar goedkope laminaatvloeren. Laminaatvloeren zijn over het algemeen minder duur dan traditionele hardhouten planken en u kunt geld besparen op uw vloerproject door eenvoudigweg laminaatvloeren met een normale prijs te gebruiken in plaats van houten vloeren. U kunt echter nog meer geld besparen door op zoek te gaan naar goedkope laminaatvloeren of goedkope laminaatvloeren. Deze scherp geprijsde vloeropties kunnen zo laag zijn als $ 0,75 per vierkante voet, een verbazingwekkende prijs als je bedenkt dat traditionele hardhouten vloerplanken ongeveer $ 4 per vierkante voet kosten.