Press "Enter" to skip to content

Treffien esittely – miten erilaiset online-treffipalvelut voivat auttaa sinua

Etsitkö elämänkumppania, mutta silti kyllästynyt ystävien ja perheenjäsenten treffiesittelyihin, koska he vain yhdistävät sinut tuntemiinsa ihmisiin tietämättä, ovatko te molemmat yhteensopivia?

Jos se kuvaa sinua, tiedän tarkalleen miltä sinusta tuntuu. Ihmisten tapaaminen ihmisten perässä, joihin sinulla ei ole todellista yhteyttä, voi olla ajan ja rahan hukkaa. Mutta missä muualla voit kääntyä siinä tapauksessa treffiesittelyihin?

Vastaus on treffipalvelut, ja tähän deitti mennessä parhaat tyypit löytyvät verkosta, koska on mahdollista, että saat yhteensopivan treffin. Itse asiassa et näe vain kuvia ja profiileja mahdollisista treffeistä joillakin sivustoilla, voit myös katsoa videoita, jotka he ovat koonneet antaakseen sinulle paremman käsityksen sen henkilön tavoista ja kiinnostuksen kohteista, joilla saatat seurustella.

Mutta mikä on todella siistiä online-treffipalveluissa, jotka auttavat sinua treffiesittelyissä, on tämä. Ne tarjoavat erilaisia ja eri tyylejä treffit, joten voit valita tyylin, jonka kanssa pidät eniten. Katso alta yleisimmät online-treffipalvelut ja katso, mitkä niistä sopivat sinulle parhaiten.

Perinteiset treffipalvelut

Yksi tällainen palvelu on eHarmony, jossa sinulle annetaan vain luettelo ihmisistä, jotka ovat yhteensopivia kanssasi, ennen kuin valitset jonkun treffeille. Tämä säästää paljon aikaa heidän tietokannassa olevien miljoonien profiilien selaamisessa.

Tällaiset palvelut ovat luonteeltaan yleisiä ja yleisiä, mikä voi osoittautua hyödylliseksi, koska saat valita treffisi monenlaisten ihmisten joukosta. Mutta jos etsit treffiesittelyjä tietyiltä ikäryhmiltä tai etnisiltä ryhmiltä, seuraavanlainen treffipalvelu saattaa sopia sinulle paremmin.

Erikoistreffipalvelut

Tällaiset palvelut palvelevat tiettyjä ryhmiä, kuten kristittyjä, afroamerikkalaisia, eläkeläisiä ja muita. Esimerkiksi JDate tarjoaa treffipalveluita vain juutalaisille sinkkuille. Joten löydät treffit helpommin, jos haluat seurustella vain juutalaisten kanssa.

Ainutlaatuiset treffipalvelut

Monet palvelut sopivat sinulle treffeille, ja sinun on päätettävä, mitä teet treffeilläsi saadaksesi siitä kaiken irti. Mutta ainutlaatuiset treffipalvelut tuovat treffeille aivan uuden ulottuvuuden.

Esimerkiksi eräs “It’s Just Lunch” -niminen ohjelma asettaa ammattilaiset tunnin lounaaksi ajatuksella, että jos he eivät pidä toisistaan, he ovat menettäneet vain tunnin. Toinen ohjelma, “Eight at Eight” kokoaa neljä naista ja neljä miestä yhteen illalliselle. Parit eivät ole “sovitettuja”, mutta suhteiden annetaan kehittyä ryhmässä.

PIKATREFFIT

Ensimmäistä kertaa juutalaisessa yhteisössä esitellyt pikatreffit mahdollistavat naimattoman miehen tai naisen mennä 8-12 kuuden minuutin “treffeille” yhden illan aikana. Sitten jokainen henkilö ilmoittaa, minkä treffeistään he haluaisivat nähdä uudelleen. Jos ottelu järjestetään, sponsori antaa pareille yhteystiedot.

Toivon, että olen avannut silmäsi monille muille tavoille saada treffiesittelyjä ystävien ja perheen lisäksi. Mutta tärkein asia, joka sinun tulee tehdä treffeille pääsemiseksi, on laittaa itsesi ulos, ottaa riskejä ja pyytää treffiesittelyjä.